بررسی فرآیندها و پیامدهای دخالت سیاست در حوزه آموزش و پرورش استان کرمان - موحدی نیا, حسین; بوستانی, داریوش; مسلمی مهنی, یوسف (مطالعات سیاسی-اجتماعی تاریخ و فرهنگ ایران)
هدف این مقاله، بررسی فرآیندها و پیامدهای دخالت سیاست در حوزه آموزش و پرورش استان کرمان است. روش تحقیق در این مقاله شامل استفاده از روش گراندد تئوری و انجام کار میدانی و مصاحبه عمیق بوده است. جامعه آماری این پژوهش شامل معلمان، کارکنان، مدیران و بازنشستگان آموزش و پرورش استان کرمان بوده‌اند. نتایج حاصل از تحلیل‌های کیفی، شامل شناسایی 9 مقوله در بخش فرآیندها و 7 مقوله در بخش پیامدها بوده که نشان‌می‌دهد آموزش در حوزه آموزش و پرورش استان کرمان به‌عنوان اسب راهوار سیاست تحت‌تأثیر گروه‌های سیاسی و نهادهای سیاسی مختلف قرار می‌گیرد. در نتیجه، این مقاله به تصمیم‌گیران و عموم متخصصان حوزه آموزش و پرورش کمک می‌کند تا در راستای بهبود فرآیندها و حذف موانع مرتبط با دخالت سیاست، تصمیمات بهتری اتخاذ کنند. به‌طور کلی، این مقاله با توجه به روش‌های تحقیق کیفی و محتوایی، به شناسایی مشکلات و چالش‌های ناشی از دخالت سیاست در حوزه آموزش و پرورش پرداخته‌است.